EL PLAER TAMBÉ ES MENJA

Xocolateria

Què seria de l'art pastisser si no existís la xocolata?
Fosc i dens, càlid i vellutat, perfumat i voluptuós. Pioners des de 1958 en l'elaboració de la nostra pròpia xocolata i dels nostres exclusius bombons artesans.

Bombons

Els bombons Baixas, de múltiples formes i sabors, estan elaborats en base d'aigua o fruita. La menor presència de greixos potencia els propis gustos de cada bombó.

Grup-de-bombons.png

Rajoles

Diferents sabors, aromes i textures.

De iogurt i gerds, de caramel amb sal, de maduixa, de fruita de la passió, de galeta, de kikos, d'origen Cusco (de la beina de l'cacau a la tauleta "Bean to bar").

Delícies

Fines làmines rodones de xocolata amb trossets d'avellana.

Textura lleugera i de trencadís.

Rajoles-Baixas.png

Neulons

Neula amb la millor xocolata negra o xocolata amb llet

i textura crunch.

Delicies.png

Caixes Baixas

Bombons a mars o en caixes.

Diferents mides, textures, materials, colors i estils.

Caixa Soconusco

"Xoconocho", segons la llegenda Asteca era el país del millor cacau. Caixa degustació amb bombons variats (160grs).

Caixa Flama

Bombons de gerd, de taronja, de pebre i sal i de te. Barretes de cafè i pell de taronja banyades en xocolata.

Ametlles i avellanes suïsses.

Divertimento

"Neulons" amb xocolata negra i amb llet. Barretes de cafè banyades en xocolata. Delícies d'avellanes amb xocolata negra i amb llet. Guindes de licor. Ametlles i avellanes suïsses.

Caixa Barcelona

Caixa modernista amb assortiment de delícies d'avellana i cruixent de xocolata.

NEULONS-03.png

Trufes gelades

Gairebé no necessiten explicació. Delicioses boles de xocolata negra amb el punt de fred necessari per augmentar el seu sabor.