top of page

Pastissos

Cruixent milfulls de fruits vermells, pa de pessic d'ametlla i esponjosa crema de mantega.

Alsaciano - Pastel Baixas

Alsacià

Duna

Fruita Variada

Hernán Cortés

Fruta variada - Pastel Baixas
Hernán Cortés - Pastel Baixas

Refrescant i lleuger. Mousse de mango, coco i gelée de llima.

Duna - Pastel Baixas

Quadrat de pasta de full cruixent, crema i fruita fresca variada.

Per als amants de la xocolata. Cremós de xocolata. 75% cacau de Tanzània.

Òpera de Paris

Mimosa

Mimosa.png

Pa de pessic, trufa, 65% de cacau i bany xocolata.

Pastís Baixas

Pastel Baixas

Trufat de xocolata i cafè natural amb crema de mantega.

Mousse i crema de llimona amb tendre pa de pessic d'ametlla.

Pa de pessic de xocolata, trufa 70% cacau

i encenalls de xocolata amb llet.

Torino

Cremós de xocolata amb llet, gerd i pa de pessic Sacher.

Van Dick

Torino - Pastel Baixas

Infusió natural de grans de cafè i mousse de xocolata el 65% cacau.

Encenalls

Xantal

Van Dick - Pastel Baixas
Virutas - Pastel Baixas

Mousselina de praliné i llimona, cruixent d'ametlles i trufa 70% de cacau.

Xantal - Pastel Baixas

Sacher

Pa de pessic de xocolata farcit de capes de crema d'albercoc
i una cobertura de xocolata negra (70% de cacau).
Dens, compacte, fresc i persistent.

El 1963, el pastisser Walter Ruffler en una de les seves visites a Barcelona va ensenyar a Francesc Baixas i altres pastissers de la ciutat, la recepta de l'autèntic pastís Sacher de l'Hotel Sacher de Viena.

Han passat uns quants anys, però la recepta de la Sacher
segueix sent la mateixa.

Baixas.png

Sara

Sara - Pastel Baixas

Ametlla largeta torrada i pa de pessic tendre

amb crema de mantega.

Eriçó

Pa de pessic d'ametlla amb una capa de xocolata i

una capa de melmelada d'albercoc.

ERISSO.png
bottom of page