
Pastissos
Cruixent milfulls de fruits vermells, pa de pessic d'ametlla i esponjosa crema de mantega.

Alsacià
Duna
Fruita Variada
Hernán Cortés


Refrescant i lleuger. Mousse de mango, coco i gelée de llima.

Quadrat de pasta de full cruixent, crema i fruita fresca variada.
Per als amants de la xocolata. Cremós de xocolata. 75% cacau de Tanzània.
Òpera de Paris
Mimosa

Pa de pessic, trufa, 65% de cacau i bany xocolata.
Pastís Baixas


Trufat de xocolata i cafè natural amb crema de mantega.
Mousse i crema de llimona amb tendre pa de pessic d'ametlla.
Pa de pessic de xocolata, trufa 70% cacau
i encenalls de xocolata amb llet.
Torino
Cremós de xocolata amb llet, gerd i pa de pessic Sacher.
Van Dick

Infusió natural de grans de cafè i mousse de xocolata el 65% cacau.
Encenalls
Xantal


Mousselina de praliné i llimona, cruixent d'ametlles i trufa 70% de cacau.

Sacher
Pa de pessic de xocolata farcit de capes de crema d'albercoc
i una cobertura de xocolata negra (70% de cacau).
Dens, compacte, fresc i persistent.
El 1963, el pastisser Walter Ruffler en una de les seves visites a Barcelona va ensenyar a Francesc Baixas i altres pastissers de la ciutat, la recepta de l'autèntic pastís Sacher de l'Hotel Sacher de Viena.
Han passat uns quants anys, però la recepta de la Sacher
segueix sent la mateixa.

Sara

Ametlla largeta torrada i pa de pessic tendre
amb crema de mantega.
Eriçó
Pa de pessic d'ametlla amb una capa de xocolata i
una capa de melmelada d'albercoc.
