Acerca de

història
més de 6 dècades de tradició
Al setembre de 1958, Francesc Baixas i Conxita Melich, els seus fundadors,
van començar aquest dolç projecte sense saber que acabaria convertint-se
en tot un referent nacional i internacional del món de la pastisseria.
L'amor per aquesta professió el van heretar els seus fills Núria i Joan Baixas.
Actualment Núria està a l'capdavant de l'empresa, seguint el
procés d'elaboració artesanal dels seus pares amb un equip
de més de 20 professionals que comparteixen la mateixa il·lusió
per la professió. Baixas, seguint la seva tradició, aposta avui dia
per la formació del seu equip i per l'acollida en pràctiques d'alumnes
professionals d'àmbit nacional i internacional.
La filosofia de Baixàs en totes les seves línies ha estat i
continua sent oferir qualitat i innovació en els productes
i atenció personalitzada i acurada en els seus serveis.
A Baixas hi trobaràs: pastisseria, brioixeria, xocolateria,
bomboneria i servei de càtering.


treballa amb nosaltres
Escriu-nos